Laborator - Acționări Pneumatice și Hidraulice

Ca unul din marii parteneri pe plan global pentru companii și instituții de învățământ și ca companie de familie Festo este profund angajată să contribuie la dezvoltarea mediilor de educație și învățare și la transferul de cunoștințe la nivel mondial.

Ca lider de inovare în automatizarea fabricilor și a proceselor, pe lângă soluția tehnică, Festo ține mereu tine cont de persoanele care operează echipamentul. Sistemele de învățare ale Festo Didactic (din cadrul Colegiului de Inginerie) sunt utilizate în întreaga lume de către școli și universități, institute și companii din întreaga industrie pentru instruirea specialiștilor de mâine.

In cadrul Colegiului de Inginerie au sunt prezente tehnologiile de automatizări de ultima ora ale companiilor care sunt lideri mondiali.

Instructorii din cadrul colegiului de inginerie au fost selectați atent pentru a promova noile tehnologii și cunoștințe în domeniul de automatizări de la echipament de baza spre soluții la cheie.

Portofoliul didactic acoperă toate echipamentele pentru o studiere eficienta si un succes garantat cu un soft intuitiv si simplu de proiectare si simulare care este utilizat in procesul de instruire in cadrul Colegiului de Inginerie.

Învățământ în toate domeniile de automatizare

Din punct de vedere al conținutului didactic pe care îl utilizăm la Colegiul de Inginerie si gama de echipamente acoperă un spectru larg de automatizări: pneumatică, electropneumatică, hidraulică, electronică, electrotehnică, senzori, robotică, tehnologie CNC, PLC și fieldbus, producția și ingineria proceselor.Echipamentele cu care lucrează instructorii noștri (din cadrul Colegiului de Inginerie):

 

 

 

 

 

Formare și consultanță pentru companii din domeniul industrial La Colegiul de Inginerie, accentul se pune întotdeauna pe învățarea practică cu produse reale și sisteme de învățare orientate spre industrie. Portofoliul variază de la educația tehnică generală și pregătirea cadrelor didactice până la formarea și dezvoltarea tehnicienilor și inginerilor. Accesul la educația de înaltă calitate scânteiește curiozitatea și experiența practică necesară pentru a inspira studenții să aleagă studiile la Colegiul de Inginerie. Expunerea anticipată oferă o bază critică care oferă studenților încrederea și abilitățile de care au nevoie pentru a explora locurile de muncă inovatoare care necesită o gândire critică și abilitatea de a se adapta la industrii care sunt într-o schimbare rapidă, cum ar fi Industria 4.0.