IMG

Obiectivul nostru este de a consolida pe teritoriul Republicii Moldova experiențe și cunoștințe în domeniul prelucrării metalului, stabilirea relațiilor de parteneriat, în primul rând internațional ca о prioritate fundamentală pentru caracterizarea valorii activității noastre. Garantarea standardelor de calitate legiferate de către piețele țărilor CSI și europene la prețuri competitive, gata să facă față provocarilor cu care ne vom putea confrunta în viitor.

Industrial Manufacturing Group SRL și-a început activitatea în anul 2010, mulțumită unei viziuni noi, unei gestioinări și a unui management al inspirației italiene. “misiunea” constă în garantarea standardelor de calitate, în conformitate cu ISO 9001 și ISO 3834-2, asigurînd totodata prețuri competitive fie pe piața locală, fie în zona CSI, fie pentru companiile europene. Căutam cele mai bune prestații al raportului „preț/calitate”. Compania activează în domeniul industriei constructoare de mașini (carcase, batiuri grele, inginerie de precizie, tratamente și asamblări).

Sectia de lacatușărie a costructiilor metalice grele este dotată cu о mașină de debitat cu flacără oxiacetilenică a foilor metalice cu program de operare computerizat (patru focuri) cu posibilitatea de a debita foi metalice cu grosimea de pînă la 250 mm ре о lungime de 16.000 mm performanța care garantează companiei IMG о exclusivitate natională asupra acestei tipologii de prelucrare. Ferestrăe cu bandă, mașină de virolat (pana la 25 mm), presă cu capacitatea 150t, mese de asamblare și apărate de sudură. 2 poduri rulante cu capacitatea de 20t ne permit să confecționăm structuri grele pentru industria constructoare de mașini și structuri civice.

Secția de lacatușărie a costrucțiilor metalice ușoare este dotată cu о mașina de debitat cu plasma pentru debitări de precizie, cu о structură mobilă, cu dimensiunile de 1500 mm x 4000 mm care taie foi metalice cu grosimea de pînă la 10 mm cu program de operare computerizat care permite cu ajutorul softwurilor de a tăia profiluri, șabloane specifice și alte piese. Este înzestrat cu un generator de plasmă „hiperterm” de putere și precizie majoră, în afară de această mașină debitează foi metalice perforate, materiale inoxidabile, arama și aluminiu. Procesul de producție este menținut de un oficiu tehnic înzestrat cu sisteme CAD, de un personal tehnic calificat care este în stare să comunice fluid în trei limbi: română, rusă și italiană.

Întreprindera dispune de о secție mecanică pentru prelucrări prin așchiere cu mașini unelte cu comandă numerică, patru centre de frezat cu dimensiuni de lucru (pîna la 2000mmx700mmx650mm, doua strunguri (cu 0 de 350 mm lungime de 1300mm) și alte mașini auxiliare. Echipamentul dat sculele performante permite de a realiza о manoperă vastă de prelucrări de precizie. Secția este înzestrată cu un sistem de setare preventivă computerizată a instrumentelor de așchiere. Deasemenea în secția mecanică, construcțiile metalice de dimensiuni medii și mici (1500x800x1000) se prelucrează prin frezare, alezare, burghiere, lucrări de strunjire.

Întreprinderea este capabilă să livreze produse finite de înaltă calitate dimensională. La о eventuală comandă compania poate sa livreze piese de oțel acoperite cu grund și zincate. Toate piesele (produsele) înainte de livrare sunt supuse controlului calității. Oportunitatea acestei actiuni este garantată de livrări saptamânale pentru Italia, Elveția, România, Austria, Germania și CSI.