ORVENTO METAL

 

IM “Orvento Metall Trading Co” SRL, a fost infiintata la data de 06 mai 1993. Intr-o perioda de timp de peste 20 de ani IM “Orvento Metall Trading Co” SRL s-a transformat intr-un holding, al carui domeniu de activitate il constituie comercializarea producelor laminate din otel, prestarea serviciilor de prelucrarea metalelor.

Pana in prezent, in conformitate cu experti independenti, cota pietei IM “Orvento Metall Trading Co” SRL de vanzarea a produselor laminate si constructiilor din otel in Republica Moldova consta circa 15-20%. Pe parcurs ultimilor 20 de ani, compania IM “Orvento Metall Trading Co” SRL este lider in Republica Moldova in domenii vanzarilor produselor din metal si fabricarea constructiilor din metal pentru piata interna si externa. Clientii IM “Orvento Metall Trading Co” SRL sunt 1000 de companii si intreprinderi in domenii de constructii, construirea masinilor, prelucrarea metalului si companii de industria alimentara.

Scopul de baza al IM «Orvento-Metall Trading Co» SRL este satisfacerea necesitatilor clientilor “la locul potrivit, la timpul potrivit, la un pret accesibil”. Pentru atingerea lui sunt necesare o vointa de fier, o politica de marketing flexibila, un cuvant de otel si o conceptie ferma despre onoare si demnitate. Nu in zadar deviza firmei noastre “CUVANTUL SI MESERIA NOASTRA SUNT DE FIER!” in decurs de peste 20 de ani de existenta a firmei a devenit regula si calauza de actiune a fiecarui lucrator.

In momentul de fata holding-ul IM «Orvento-Metall Trading Co» SRL consta din 12 intreprinderi, inclusiv Uzina de tevi din Moldova «Protos» SA; “Incomas” SA-intreprindere de fabricarea echipamentului si constructii nestandardizate din otel pentru companii industriale si companii de constructii; uzina mecanica “Fiting” SA; intreprindere de constructii «Consam» SA; compania «Universcom» SA, fabrica «Galanta» SA; compania investitionala «Interpares Prim» SA si altele.

În 2007 Summit-ul de Lideri Oxford a recunoscut IM”Orvento-Metall Trading Co» SRL una dintre cele mai bune companii europene în domeniul comertului produselor laminate din otel. Compania a primit premiul la categoria: “The Best Enterprises” din Europa, și directorul d-l Igor Crapivka a fost distins cu “Cel mai Bun Manager al anului” pentru contribuția sa la dezvoltarea afacerilor în Republica Moldova.