Absolventi 2022

Ziua absolvirii este un eveniment special în care un student absolvește sau primește o diplomă. Poate fi, de asemenea, numit ca o zi de mișcare, avansare, recunoaștere sau promovare. În acest timp, părinții și elevii simt un anumit sentiment de mândrie odată ce primesc confirmarea publică a multor ani de muncă grea și angajament față de studiile lor.

La data de 08 iulie 2022 la Colegiul de Inginerie a fost o zi specială și una din cele mai așteptate, întrucât astăzi celor 21 de absolvenți li s-au înmânat Diplome de studii profesionale, ei fiind a 3-ea promoție de absolvenți.

Absolvenții au fost felicitați de către directorul Colegiului de Inginerie dl. CIOBANU Marin și colectivul de pedagogi:

,, Fie ca această diplomă să devină prima treaptă de pe scara carierii, care vă va conduce spre succes, prosperitate, independență financiară și bunăstare. Vă dorim ca fiecare dintre voi să nu se oprească niciodată. Să vedeți întotdeauna în fața voastră perspective noi și interesante. Să nu fiți dezamăgiți de alegerea profesiei, să vă dezvoltați în mod constant abilitățile, să fiți niște muncitori completativi și demni în domeniul vostru,,.

Felicitări cu absolvirea colegiului.