Iulia Costin: „Ingineria reprezintă viitorul. Meseriile care se studiază la Colegiul de Inginerie aduc plus valoare în societate.”

În incinta Colegiului de Inginerie din Strășeni,renumit pentru programele de studii exclusive pe care le oferă studenților, azi a avut loc o întrunire cu antreprenorii din oraș la care a participat primarul de Strășeni, dna Valentina Casian și directorul general al Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), dna Iulia Costin.

Iulia Costin, directorul general ODIMM, a profitat de ocazia să viziteze laboratoarele de studii dotate cu utilaje performante și a rămas impresionată de condițiile de studii și de entuziasmul elevilor de aici.
Astfel, își dorește ca aceștia să-și construiască idei de afaceri reieșind din specialitățile pe care le studiază. Mai mult, i-a îndemnat să aplice la programele ODIMM.

„Ingineria reprezintă viitorul. Meseriile care se studiază în această instituție aduc plus valoare în societate. Prin urmare, trebuie să susținem acești tineri și să le oferim șansa ca studiile și practica obținute aici să devină mai mult decât o confirmare pe hârtie. Vrem ca ei să plece din colegiu cu statut de absolvent și antreprenor, în același timp.”, susține Iulia Costin. În context, ea și-a exprimat speranța ca studenții Colegiului de Inginerie să se numere printre următorii beneficiari ai programelor ODIMM.